Om du ska skriva högskoleprovet ska du definitivt se till att förbereda dig för att garantera att du får maxresultat, men för att förbereda dig för bästa sätt bör du ta till proffshjälp – vi rekommenderar varmt att du skaffar ett ex av Högskoleprovet övningsbok, som är en bok särskilt ämnad just för dig som ska skriva högskoleprovet!
Boken är framtagen av ämneskunniga pedagogiska experter och den behandlar alla delar som ingår i högskoleprovet, inklusive de nya delproven som tillkom under 2011. Högskoleprovet övningsbok innehåller en rad riktiga övningsuppgifter och är fullproppade av oerhört smarta och intelligenta lösningsmetoder, och du får veta en hel del ”insiderinformation” – det rör sig om sådana saker som man vanligtvis kanske inte tänker på men som i slutändan är oerhört viktiga för att skriva bra på högskoleprovet när det väl gäller.

Vi är alltså oerhört stolta över att kunna presentera en rabattkod för denna övningsbok – ange koden HSP10 när du utför din beställning så får du köpa boken med 10% rabatt!


Detta är en unik möjlighet för dig som planerar att skriva högskoleprovet. Den mest proffsiga hjälp du kan få, till ett billigare pris – vad väntar du på?

Klicka här för att köpa den bästa övningsboken inför högskoleprovet redan idag!

1 Jul 2012