Enkel faktura – är det något som tilltalar dig? Fortsätt i sådant fall läsa! En enkel faktura är ju precis som namnet säger en faktura som inte är krånglig, en faktura som är lättöverskådlig, där man direkt kan se vilket konto pengarna ska in till, vad man ska ange som referens, vad man har beställt och vem som är avsändare. En enkel faktura är en bra faktura!

Som företagare har man ofta inte så mycket tid över till att granska saker som fakturering. Man kanske testar ett faktureringsprogram som verkar fungera okej och sedan tänker man inte så mycket på det. Eller så har man en fakturamall som man använder och så funderar man inte på hur fakturan faktiskt ser ut. Det är inget fel i sig, men trots allt så är en enkel faktura bättre – så varför inte använda dig av ett lättanvänt faktureringsprogram som producerar snygga fakturor?

Med Faktura24 kan du nämligen komma igång med fakturering på någon minut, och att skapa en enkel faktura (som samtidigt är ruskigt snygg) har aldrig varit enklare!

Skicka en enkel faktura till dina kunder, istället för en krånglig och ful – skapa konto på www.faktura24.se idag!

16 Sep 2012